Darling. Dearest. Dead.

 ღoldal inulása:
2009.08.10.

ღadmin:
Beatrice

ღtéma:
személyes, blog

ღhelyezés:
186./1068.

ღajánlott böngésző:
WIE

 

ღvendégekღ

Indulás: 2008-04-07
 

ღösvényekღ

   

  

  

 

ღotthonღ

~ Portré ~

~ Notesz I. ~

~ Notesz II. ~

~ Album ~

~ Vendégkönyv ~

 

 
 

ღbejelntkezésღ

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Layout by: LindaDesig

 
CSS Codes
 

paperbirds

~ Notesz II. ~

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

~spinning.

  2011.04.20. 22:48
~Why are you here? Are you listening?
Can you hear what I am saying?~

~I am not here, I'm not listening
I'm in my head and I'm spinning~

~csendet.

  2011.04.18. 21:23

fordult egyet a fergeteg.
betakarta a megesett, szürke,
zarándokköveket.
takard le a lámpást,
mert éjjeli lepkék rajzanak fel.
ébredj meg álmodra,
mert felfeslett percek
hullanak megégve
ijedten
ezren rezzennek szemek
a pókhálón lengő árnyak
jönnek
mennek
olajozatlan nyikorog szívem
hajócsavarán
levelek halnak
el
múlt
mi
volt
nincs már.

csendet.

~bad blood.

  2011.04.18. 21:18

Ellógni a rajzról kétoldalú indokkal háromnegyed órával hamarabb (mert az üresség fájó, mert rajzolni nem tudok, mert hazamenni nem akarok.). Felpattanni a sárga bicillire az alkonyatban. Menni.

Menni olyan utakon, amikről nem is tudtam, hogy még mindig ismerem őket. Menni utakon, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. De ez az én városom. A kopasz szántóföldektől a tömbök leninvárosáig az enyém, és mindig elérek valahová.

Menni. Átgurulni a hullámos utakon. Ódon kapukat és üres házakat nátni, Y tereket, amiken valaha szárazmalom működött, vadszőlővel befutott házakat, szénapadlást és macskakövet látni egy modern (?) (hamarosan németektől hemzsegő nagy)város közepén. Tudom, merre megyek. Vonz magához a régi szenvedés, a régi halál szaga. Megállok az útkereszteződésben, és a horizon felé tekintve a távolban világló shell-kút embléma, majdnem olyan, mint a halódó, vérébe fagyott nap, lemenőben. Az akkor is ott lebeg a látóhatár, és az éleslátásom homályos szélén, amikor a valódi már elbukott.

Menni. Ezek az utcák mind mesélnek, ahogy minden alkonyat mesél, újra és újra. Magukba szippantanak. Feloldódnék a beton fölött kavargó alkonyban. Örökre elfelejtődnék, gyengéket megingató, édes illat, érzés lennék a repedt falak árnyékában. Ahogy erre megyek, levendulaillatú nyár rémlik fel előttem - elmúlt, vagy elmulasztott lehetőségek. Csalódás, ami sokkal jobban fáj, mint ahogy mutatom.

Miért mutatnám? Senki sem értené. Én mindig nevetek. Vagy álmosan zsörtölődöm, de akkor is nevettetek. Nekem nincs lelkem. Nekem nincsenek fájdalmaim. Nincs semmi baj.

Hová lettél?

A tüdőgondozó. Sárga falak, fenyők. A lyuk még nagyobb lett a kerítésen, a kapu még inkább leszakadt. A kórtermek üvegei még inkább betörtek. Rájöttetek már, miért szeretem ezeket a régi épületeket? Mert olyanok, mint én. Valaha volt dicsőség fakó emlékképe, magára hagyott, pusztuló, üres. Elfelejtett, eldobott, meg nem értett. Egy másik kor elárvult gyereke. Pusztán saját emlékei mementójaként él még, áll meg. Az tartja össze.

Halál. Elmúlás. Rothadás.

Valahol erre, a külvárosi legendárium szerint áll egy búzamező közepén egy kápolna, ami körül csontokat forgat ki az ásó a homokból. Erre megyek.

Ahogy folytatom az utam, újra és újra ők jelennek meg előttem - elpazarlott szépség és erény, az elhagyatott, porladó házak. Elengedem a kormány. Kitárom a karom. Lehunyom a szemem. A bicikli pedig halad. Mintha repülnék - az egyetlen és igazi megnyugvás, és szabadság, ami könnyeket csal a szemembe. Így siklani, édes tavaszillatot és finom hangokat hallgatni. Zuhanni. Szeretném, ha szembejönne egy autó az úton, vakító fényszóróját pedig már a kórházi lámpák vakító fénye követné csak. Az út üres.

 

Én pedig csak egyetlen életközeli élményt akarok.

Révüljetek.

~ehm.

  2011.04.10. 20:47

14, AZAZ TIZENNÉGY filmes idézet, amit ki kell mondanod, mielőtt meghalsz

 

* Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

* Baszd meg! Baszd meg, baszd meg!! A kurva anyád, baszd meg!! Tudod, te milyen hülye vagy, baszd meg?! Olyan hülye vagy, te egy hülye picsa vagy!!

* Az élet szar, mi pedig nagykanállal esszük.

* Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve.

* Nekünk megmarad Párizs.

* Mosolyogj! Az a 2. legjobb amit a száddal csinálhatsz.

* Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!

* Leszopnék egy zsarut egy tank benzinért!

* Tartsd közel a barátaidat, még közelebb az ellenségeidet.

* Csá gyíkok, én leléptem!

* Én egyszer emeltem fel a hangom, 5 éves koromban,az is pár szem eper miatt volt.

* Te mondd, hogy bankrablás, a te hangod mélyebb.

* Abból tudhatod, hogy valaki igazit találtál, hogy mikor egy szót se szóltok egymáshoz, mégis jól esik a közös hallgatás.

* Az a hülye, aki mondja, asszonyom.

 

(via zsuki)

~blitzkrieg hadművelet

  2011.03.31. 16:17

There's something that you won't show,
Waiting where the light goes...
And anyway the wind blows,
It's all worth waiting for.

Pull on the borders to lighten the load,
And tell all the passengers we're going home...

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!