Darling. Dearest. Dead.

 ღoldal inulása:
2009.08.10.

ღadmin:
Beatrice

ღtéma:
személyes, blog

ღhelyezés:
186./1068.

ღajánlott böngésző:
WIE

 

ღvendégekღ

Indulás: 2008-04-07
 

ღösvényekღ

   

  

  

 

ღotthonღ

~ Portré ~

~ Notesz I. ~

~ Notesz II. ~

~ Album ~

~ Vendégkönyv ~

 

 
 

ღbejelntkezésღ

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Layout by: LindaDesig

 
CSS Codes
 

paperbirds

~ Notesz II. ~

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

~spinning.

  2011.04.20. 22:48
~Why are you here? Are you listening?
Can you hear what I am saying?~

~I am not here, I'm not listening
I'm in my head and I'm spinning~

~csendet.

  2011.04.18. 21:23

fordult egyet a fergeteg.
betakarta a megesett, szürke,
zarándokköveket.
takard le a lámpást,
mert éjjeli lepkék rajzanak fel.
ébredj meg álmodra,
mert felfeslett percek
hullanak megégve
ijedten
ezren rezzennek szemek
a pókhálón lengő árnyak
jönnek
mennek
olajozatlan nyikorog szívem
hajócsavarán
levelek halnak
el
múlt
mi
volt
nincs már.

csendet.

~bad blood.

  2011.04.18. 21:18

Ellógni a rajzról kétoldalú indokkal háromnegyed órával hamarabb (mert az üresség fájó, mert rajzolni nem tudok, mert hazamenni nem akarok.). Felpattanni a sárga bicillire az alkonyatban. Menni.

Menni olyan utakon, amikről nem is tudtam, hogy még mindig ismerem őket. Menni utakon, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. De ez az én városom. A kopasz szántóföldektől a tömbök leninvárosáig az enyém, és mindig elérek valahová.

Menni. Átgurulni a hullámos utakon. Ódon kapukat és üres házakat nátni, Y tereket, amiken valaha szárazmalom működött, vadszőlővel befutott házakat, szénapadlást és macskakövet látni egy modern (?) (hamarosan németektől hemzsegő nagy)város közepén. Tudom, merre megyek. Vonz magához a régi szenvedés, a régi halál szaga. Megállok az útkereszteződésben, és a horizon felé tekintve a távolban világló shell-kút embléma, majdnem olyan, mint a halódó, vérébe fagyott nap, lemenőben. Az akkor is ott lebeg a látóhatár, és az éleslátásom homályos szélén, amikor a valódi már elbukott.

Menni. Ezek az utcák mind mesélnek, ahogy minden alkonyat mesél, újra és újra. Magukba szippantanak. Feloldódnék a beton fölött kavargó alkonyban. Örökre elfelejtődnék, gyengéket megingató, édes illat, érzés lennék a repedt falak árnyékában. Ahogy erre megyek, levendulaillatú nyár rémlik fel előttem - elmúlt, vagy elmulasztott lehetőségek. Csalódás, ami sokkal jobban fáj, mint ahogy mutatom.

Miért mutatnám? Senki sem értené. Én mindig nevetek. Vagy álmosan zsörtölődöm, de akkor is nevettetek. Nekem nincs lelkem. Nekem nincsenek fájdalmaim. Nincs semmi baj.

Hová lettél?

A tüdőgondozó. Sárga falak, fenyők. A lyuk még nagyobb lett a kerítésen, a kapu még inkább leszakadt. A kórtermek üvegei még inkább betörtek. Rájöttetek már, miért szeretem ezeket a régi épületeket? Mert olyanok, mint én. Valaha volt dicsőség fakó emlékképe, magára hagyott, pusztuló, üres. Elfelejtett, eldobott, meg nem értett. Egy másik kor elárvult gyereke. Pusztán saját emlékei mementójaként él még, áll meg. Az tartja össze.

Halál. Elmúlás. Rothadás.

Valahol erre, a külvárosi legendárium szerint áll egy búzamező közepén egy kápolna, ami körül csontokat forgat ki az ásó a homokból. Erre megyek.

Ahogy folytatom az utam, újra és újra ők jelennek meg előttem - elpazarlott szépség és erény, az elhagyatott, porladó házak. Elengedem a kormány. Kitárom a karom. Lehunyom a szemem. A bicikli pedig halad. Mintha repülnék - az egyetlen és igazi megnyugvás, és szabadság, ami könnyeket csal a szemembe. Így siklani, édes tavaszillatot és finom hangokat hallgatni. Zuhanni. Szeretném, ha szembejönne egy autó az úton, vakító fényszóróját pedig már a kórházi lámpák vakító fénye követné csak. Az út üres.

 

Én pedig csak egyetlen életközeli élményt akarok.

Révüljetek.

~ehm.

  2011.04.10. 20:47

14, AZAZ TIZENNÉGY filmes idézet, amit ki kell mondanod, mielőtt meghalsz

 

* Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

* Baszd meg! Baszd meg, baszd meg!! A kurva anyád, baszd meg!! Tudod, te milyen hülye vagy, baszd meg?! Olyan hülye vagy, te egy hülye picsa vagy!!

* Az élet szar, mi pedig nagykanállal esszük.

* Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve.

* Nekünk megmarad Párizs.

* Mosolyogj! Az a 2. legjobb amit a száddal csinálhatsz.

* Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!

* Leszopnék egy zsarut egy tank benzinért!

* Tartsd közel a barátaidat, még közelebb az ellenségeidet.

* Csá gyíkok, én leléptem!

* Én egyszer emeltem fel a hangom, 5 éves koromban,az is pár szem eper miatt volt.

* Te mondd, hogy bankrablás, a te hangod mélyebb.

* Abból tudhatod, hogy valaki igazit találtál, hogy mikor egy szót se szóltok egymáshoz, mégis jól esik a közös hallgatás.

* Az a hülye, aki mondja, asszonyom.

 

(via zsuki)

~blitzkrieg hadművelet

  2011.03.31. 16:17

There's something that you won't show,
Waiting where the light goes...
And anyway the wind blows,
It's all worth waiting for.

Pull on the borders to lighten the load,
And tell all the passengers we're going home...

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!