Darling. Dearest. Dead.

 ღoldal inulása:
2009.08.10.

ღadmin:
Beatrice

ღtéma:
személyes, blog

ღhelyezés:
186./1068.

ღajánlott böngésző:
WIE

 

ღvendégekღ

Indulás: 2008-04-07
 

ღösvényekღ

   

  

  

 

ღotthonღ

~ Portré ~

~ Notesz I. ~

~ Notesz II. ~

~ Album ~

~ Vendégkönyv ~

 

 
 

ღbejelntkezésღ

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Layout by: LindaDesig

 
CSS Codes
 

paperbirds

~ Portré ~

~


Belépsz a szobába, tétován szétnézel, látod, hogy üres. Beljebb sétálsz, az íróasztalhoz. Kedves, kopottas, ódon tárgyak. Ovális keretben egy sziluett-portré, levelek, papírok, fényképek egy bőrkötéses album körül. Egy üveg illatos lila tinta, tollal, egy notesz és alatta egy rövid levél, amin furcsamód még száradóban van a tinta. Lehajolsz, hogy elolvashasd:

 

"Üdvözöllek kedves vendég!

Bármilyen okból is vetett erre a véletlen, remélem jól érzed majd magad.  Kérlek, fogadd el tőlem ezt. Hogy mi ez? Nem, ez nem csak egy Notesz.

Belépőkártya egy változó, kavargó világba, ahol emberek, érzések, szellemek, helyszínek, történések - emlékképek akadnak az utunkba. Ez a világ kelthet esetleg déja vu érzéseket, talán gondolkodásra, elmélkedésre késztet, de talán meg is nevettethet és elvihet olyan helyekre, ahol még nem járt senki.

 Idegenvezetőnek szerény személyemet ajánlanám.

Csak dőlj hátra, én pedig legjobb tudásom szerint gondoskodom az utazás élménydússágáról. Egy jótanács: vigyázat az expresszként száguldó gondolatmenetek hirtelen irányváltásakor!

Beatrice"

~


Magamról: főállású álmodozó, mellékállású polihisztor, igen elvont, "gondolati lény" lennék - leendő profi csövesből átképzett diplomás életművész.

Szeretek írni, olvasni, írni, zongorázni, írni, gitározni, írni, zenét hallgatni, írni, rajzolni, írni, festeni, írni, fúrni-faragni. Ja, és írni.

Különleges képességeim: hipnotizálom a némettanárokat, fél év alatt olvastam ki Anne Rice mind a 16 könyvét, gondolatokat, olvasok, németül és angolul beszélek, kézrátétellel fájdalmat múlasztok el. Halottfeltámasztást nem vállalok.

Ha mindenképpen bele akarsz tuszkolni egy stílusba, akkor cyber-vampire-victorian altern steampunk goth vagyok, neked egyébként csak Beatrice.

Táviratszerűen ennyit rólam. Persze ez közel sem az egész anyag... az csak az ízelítő.


~ I never want to be apart from you again, Beatrice, except in the restroom, and when one of us is at a movie, the other does not want to see... ~

 

 

 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!